Van Boxtel Schilderwerken BV is gevestigd in Bavel, aan de rand van Breda. Als werkgebied hebben wij de plaatsen Alphen, Bavel, Breda, Chaam, Dorst, Effen, Galder, Gilze, Ginneken, Haagse Beemden, Molenschot, Oosterhout, Princenhage, Prinsenbeek, Rijsbergen, Teteringen, Ulvenhout en Zundert.

Vakmanschap, kwaliteit, service en creativiteit, gecombineerd met vooruitstrevend ondernemerschap staan garant voor een perfect eindresultaat. Uw opdracht is bij ons in vertrouwde handen. Van Boxtel schilderwerken werkt voor zowel particulieren als bedrijven en overheidsinstanties. Tot onze regionale klantenkring rekenen wij lokale aannemers, architecten, groothandels, vastgoed beheerders, woningbouwverenigingen, scholen en diverse VVE’s. Daarnaast werken we ook samen met scholen, ziekenhuizen en gemeentes. Of het nu onderhoud, renovatie, nieuwbouw, restauratie, buiten- of binnenwerk, gevelreiniging, gevelbehandeling of herstelwerkzaamheden betreft, wij spelen in op de specifieke eisen en wensen van onze klanten. Daarbij is een efficiënte planning van groot belang, zeker wanneer een opeenvolging van werkzaamheden binnen een tijdslimiet gewenst is.

SCHILDERWERKEN

Met ruim 40 jaar ervaring in het schilderen van huizen kunt u van ons kwalitatief hoogstaand schilderwerk verwachten. Bovendien denken wij graag met u mee!

DECORATIE

Een romantische wandschildering in de badkamer, een bedrijfslogo aan uw muur of een decoratief tafereel in een café? Van Boxtel Schilderwerken klaart de klus voor u!

BEHANG

Behangen is een precies werkje waarbij veel fout kan gaan. Met van Boxtel Schilderwerken verzekert u uzelf van strak behang zonder luchtbelletjes.