Van Boxtel Schilderwerken BV is gevestigd in Bavel, aan de rand van Breda. Als werkgebied hebben wij de plaatsen Alphen, Bavel, Breda, Chaam, Dorst, Effen, Galder, Gilze, Ginneken, Haagse Beemden, Molenschot, Oosterhout, Princenhage, Prinsenbeek, Rijsbergen, Teteringen, Ulvenhout en Zundert.

Bij Van Boxtel Schilderwerken zijn uw schilderzaken in de juiste handen. Door de ruim 40 jaar schilderervaring, kan Van Boxtel een veelzijdigheid aan diensten leveren. Of u nou uw meubels wilt laten verven of opnieuw wilt laten spuiten, uw muren wilt laten behangen, decoratie op uw muur wilt laten zetten of nieuw glas wilt laten zetten: bij Van Boxtel Schilderwerken bent u aan het juiste adres! Van Boxtel staat garant voor vakmanschap, kwaliteit, service en creativiteit, gecombineerd met vooruitstrevend ondernemerschap. Uw dienst is bij ons in goede handen!

SCHILDERWERKEN

Met ruim 40 jaar ervaring in het schilderen van huizen kunt u van ons kwalitatief hoogstaand schilderwerk verwachten. Bovendien denken wij graag met u mee!

DECORATIE

Een romantische wandschildering in de badkamer, een bedrijfslogo aan uw muur of een decoratief tafereel in een café? Van Boxtel Schilderwerken klaart de klus voor u!

BEHANG

Behangen is een precies werkje waarbij veel fout kan gaan. Met van Boxtel Schilderwerken verzekert u uzelf van strak behang zonder luchtbelletjes.