Erg leuk voor de levendigheid in uw huis is het laten decoreren van wanden. Of het nou gaat om een romantische wandschildering in de badkamer, een bedrijfslogo aan uw muur of een decoratief tafereel in een café, Van Boxtel Schilderwerken klaart de klus voor u

En hierin is ons schildersbedrijf uniek. Het maken van een goede decoratie vergt namelijk vakmanschap en creativiteit. Onze werknemers hebben jarenlange ervaring in het maken van mooie muurdecoraties, dus zij zorgen ervoor dat u versteld zult staan! Van Boxtel Schilderwerken maakt gebruik van oude ambachtelijke technieken, als bijvoorbeeld hout-, hardsteen- en marmerimitaties. We maken daarnaast gebruik van wassingen en tamponeertechnieken om bepaalde effecten te bereiken. Van Boxtel maakt zowel decoraties mét en zonder logo (van bijvoorbeeld uw bedrijf). We bieden dus zowel bedrijven als particulieren de mooiste wanddecoraties aan, die op een vakkundige manier worden uitgevoerd.

Het laten plaatsen van decoraties aan uw muur is iets wat moet gebeuren met de nodige precisie en vakmanschap. Bij muurdecoraties valt het namelijk al snel op wanneer het werk kwalitatief minder sterk is. Ook daarom is het verstandig om gebruik te maken van de jarenlange ervaring en vakkundige service van Van Boxtel Schilderwerken. De decoraties van Van Boxtel Schilderwerken zien er namelijk professioneel uit, zijn creatief van aard en zijn altijd origineel.

Nothing found.